What makes you weird,
makes you unique

 

Dan schwabel

                              merkwaardig eigenaardig

Merkwaardig eigenaardig. Twee woorden met eigenlijk dezelfde betekenis. Samen versterken ze elkaar. Net zoals jouw personal brand datgene versterkt wat jou merkwaardig en eigenaardig maakt.

De woorden afzonderlijk leggen goed uit waar merkwaardig eigenaardig voor staat en wat onze samenwerking inhoudt.

merk ~

Met personal branding zet je jezelf neer als merk. Ik ga samen met jou aan de slag om van jouw merkwaardig eigenaardige ik een merk te maken waarmee jij opvalt en waardoor mensen weten dat ze bij jou moeten zijn.

waardig ~

Een personal brand is een investering voor de lange termijn en voegt waarde toe aan jou en jouw business. Met een personal brand die helemaal klopt met wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en wat je wilt uitstralen kom je professioneel over.

eigen ~

Je komt hier niet voor wat standaard is, maar voor een ongewone personal brand. Ik ga samen met jou op zoek naar wat jou eigen en dus uniek maakt. Dat vertaal ik door naar jouw visuele identiteit, waarbij ik let op details die jouw stijl net even anders maakt. Een stijl waarmee jij opvalt en die helemaal bij jou past.

aardig ~

Ik werk graag met mensen samen waarmee ik een leuke klik heb. Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of we een goede match zijn en of mijn personal brand traject bij jou past.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!

                              plan jouw afspraak in

Wil jij graag eens kennismaken?

Wil jij leren hoe jij in 16 weken op Japanse wijze jouw personal brand bouwt? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwe programma “Creëer jouw visuele identiteit vanuit ikigai en nine star ki”.

Wil je graag eerst even kennismaken of twijfel je of het programma iets voor jou is? Plan dan hieronder een online kennismakingsgesprek in.

Via Zoom bespreken we waar jij nu staat en waar jij graag naar toe wilt groeien en of het programma je daarmee gaat helpen.

merkwaardig eigenaardig
is het personal brand traject
van STUDIO IOam

contact                                                                      

heyhallo@merkwaardigeigenaardig.nl

Volg merkwaardig eigenaardig

Met ♥ gemaakt door STUDIO IOam.
Fotografie door Manon Kiekt.

@2022 ~ STUDIO 10am   |   Alle rechten voorbehouden