People do not buy goods & services.
They buy relations, stories & magic.

 

– Seth Godin

                              mijn verhaal, mijn brandstory

Voor het maken van een brandstory is het belangrijk om te weten waarom je doet wat je doet. Daarvoor maak ik gebruik van het Japanse concept “ikigai”. Wat zoiets betekent als “the thing that gets you up in the morning”, oftewel datgene waar jij ’s ochtends je bed voor uit komt.

Ikigai is het gebied waar datgene waar je van houdt, waar je goed in bent, waar je je geld mee kunt verdienen én waar je anderen mee kunt helpen samenkomt.

Lees hieronder mijn brandstory en wat mijn ikigai is.

Mijn ikigai

Ik heb een grote liefde voor design, druktechnieken, papier en typografie. Ik hou ervan dat drukwerk tastbaar is en het je zintuigen prikkelt. Toch hou ik ook van de mogelijkheden die digital design en online ondernemen biedt. En die combinatie wil ik graag met je delen!
Door mijn uit de hand gelopen hobby van vinyl verzamelen en leren draaien kun je mij soms ook achter de draaitafels vinden, onder de dj-naam m8a. En in de vormgeving van platenhoezen en labels komt mijn liefde voor grafisch ontwerp weer terug.
Ik vind het heel tof om een belevingswereld te creëren met vormgeving of muziek. En zo een connectie met iemand te maken, iemand te inspireren of in beweging te brengen.

Ik vind het heel tof om een belevingswereld te creëren
met vormgeving of muziek.

Inmiddels woon ik nu ruim 25 jaar in Rotterdam. Een stad waar ik me erg thuis voel en die me erg inspireert. Ik hou van het rauwe en industriële van deze stad. Van de hoge gebouwen, brede pleinen en de ruimte. En van de “niet lullen, maar poetsen”-mentaliteit. 
Maar ook een stad als Berlijn, waar ik graag kom, inspireert mij. Ik hou van de contrasten die in deze stad te vinden zijn, maar vooral van de vibe die er hangt.
En ik heb een fascinatie voor Japan. Er is namelijk wel heel erg veel wat ik tof vind aan de Japanse cultuur. Ook daar zie ik weer veel contrasten terug. Het japanse concept “ikigai” gebruik ik ook in mijn personal brand traject.

Hier komt alles wat ik tof vind aan grafisch ontwerpen en ondernemen samen.

 

Mijn achtergrond

Ik ben Magda Margarint en zo’n 20 jaar bezig met het grafische vak. Mijn achternaam heb ik gekregen van mijn Roemeense vader, maar ik ben in Leeuwarden geboren en opgegroeid. Ik wilde niets liever dan goudsmid worden. Dus verhuisde ik naar de Zilverstad Schoonhoven om de opleiding voor goud- en zilversmid te volgen. Toch besloot ik daarna iets anders te gaan doen en meldde me aan bij de Kunstacademie in Rotterdam, waar ik uiteindelijk afstudeerde als grafisch ontwerper.

Na mijn studie werkte ik bij een aantal ontwerpbureaus en richtte ik in 2007 @10am – graphic design op. Jaren later is dat Studio 10am – visual identity design geworden. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende opdrachten en opdrachtgevers. Superleuk en erg divers. Maar ik kreeg steeds meer behoefte aan focus en duidelijkheid.

Ik neem je graag mee in de wereld van personal branding.

Ik neem je graag mee in de wereld van personal branding! Een wereld van kleuren en typografie, van beeld en verhaal, van papier en print, van beleving en interactie.

                              plan jouw afspraak in

Wil jij graag eens kennismaken?

Wil jij leren hoe jij in 16 weken op Japanse wijze jouw personal brand bouwt? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwe programma “Creëer jouw visuele identiteit vanuit ikigai en nine star ki”.

Wil je graag eerst even kennismaken of twijfel je of het programma iets voor jou is? Plan dan hieronder een online kennismakingsgesprek in.

Via Zoom bespreken we waar jij nu staat en waar jij graag naar toe wilt groeien en of het programma je daarmee gaat helpen.

merkwaardig eigenaardig
is onderdeel van STUDIO IOam

contact                                                                      

heyhallo@merkwaardigeigenaardig.nl

Volg merkwaardig eigenaardig

Met ♥ gemaakt door STUDIO IOam.
Fotografie door Manon Kiekt.

@2023 ~ STUDIO 10am   |   Alle rechten voorbehouden